23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Mrt

2204 B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Kayseri Bölgesi Biyoloji Alanında Birinci Olduk.

Yaban Hayatını Gözlemliyoruz; Biyoçeşitliliğe Katkı Sağlıyoruz isimli projemiz ile Kayseri Bölgesi Biyioloji Alanı Birincisi olduk.

Danışman öğretmenimiz Halil İslam SELİM ve öğrencilerimizi kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

2204b Kayseri Bölge Sergisindeyiz.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

2204 B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Sergisine Katılıyoruz.

Altınyaylanın Yaban hayatını gözlemliyoruz biyoçeşitliliğe katkı sağlıyoruz isimli projemiz ile 28-31 mart 2022 tarihlerinde Cumhuriyet Üniversitesi içerisindeki Kayseri Bölge sergisine katılıyoruz.

Proje Danışmanlığını yapan Kıymetli Öğretmenimiz Halil İslam SELİM ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Şehit Nurullah ÇPAL Okul Müdürü Yusuf YURT 01.03.2022 tarihinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir. Öğrencileri ile birlikte Yıldız Dağında kayak etkinliği için gitmişti.

Okulumuzda 2018-2020 yılları arasında Okul Müdürü olarak görev yapmıştır. Görev yaptığı süre içerisinde fedakarca görev yaptığı birçok projeye imza attığı bilinmektedir. Özellikle 3d yazıcı, drone (iha) ve rc araçlara olan ilgisi ve becerisi sayesinde öğrencilerimiz ile birlikte birçok proje gerçekleştirdi.

Kıymetli müdürümüze Allahtan Rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanın Cennet Olsun Yusuf Hocam..

CODEWEEK KAPSAMINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZLA MÜKEMMELİYET SERTİFİKAMIZI ALDIK.

YERLİ MALI HAFTASI KUTLU OLSUN

ALTINYAYLANIN YABAN HAYATINI GÖZLEMLİYORUZ

proje çalışmalarımıza başladık. 6 ay boyunca ilçemizdeki yaban hayatını gözlemleyeceğiz. Ardından elde ettiğimiz görüntüleri sunacağız.

3 Aralık Engelliler Günü Kutlu Olsun

Destekleme Yetiştirme Kursumuzda Denetleme

Şube Müdürümüz Aytekin KARBEYAZ okulumuz bünyesinde açılan Destekleme Yetiştirme Kurslarını denetledi.

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

Sivas Etwinning Ödül Toplantısına Katıldık, Ödüllerimizi Aldık.

Öğrencilerimiz Resim Yarışmalarına Başvurularını Yaptılar.

3 Aralık Engelliler Günü kapsamındaki ulusal resim yarışması İnsan Hakları konulu ulusal resim yarışmasına öğrencilerimiz başvurularını yaptılar.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Saat 09.05 te siren sesinin eşiliğinde tüm öğrencilerimizle birlikte saygı duruşu ve ardından İSTİKLAL MARŞIMIZIN okunmasıyla anma programı tertip edildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Rahmet, Saygı ve Özlemle Anıyor; Açtığı Yolda, Gösterdiği Hedefe Durmadan Yürüyeceğimize And İçiyoruz.

8.Sınıf Öğrenci Velilerimizle Toplantı Yaptık.

Altınyayla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Refik MERER ve İlçe MEM Özel Büroda görevli Psikolojik Danışmanlık  ve Rehberlik Öğretmeni Sayın Sevda TAŞAR'ın katılımlarıyla birlike 8.sınıf öğrenci velilerimizle toplantı yaptık.

LGS süreci hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Ayrıca Milli eğitim Müdürümüz  8.Sınıf Öğrencilerimizle birlikte sohbet ederek onların her zaman yanlarında olacağını ifade etti.

İlgilerinden dolayı Sayın velilerimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze şükranlarımızı sunuyoruz.