SİVAS / ALTINYAYLA - Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt Ortaokulu

10 KASIM'DA ATAMIZI SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Dr. Öğr. Üyesi Sayın Adem UZUN tarafından BİLİM SÖYLEŞİSİ Yapıldı.

Konu: Doğal Afetler

MUHTARLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLADIK

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile Altınyurt Mahallesi Muhtarımız Sayın Yaşar ÜNAL, Harmandalı Köyü Muhtarımız Sayın Yusuf ÇATALPINAR, Mutubey Köyü Muhtarımız Sayın DAİM DANİŞMENT'in katılımları ile etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Muhtarlık yaptıkları dönemlerde okulumuza göstermiş oldukları ilgi, alaka ve fedakarlıklardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

PROF. DR. SERKAN AKKOYUN TARAFINDAN YAPAY ZEKA KONULU SÖYLEŞİ YAPILDI

OKULUMUZDA BİLİM SÖYLEŞİLERİ BAŞLIYOR

May

Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Furkan SÜZGÜN tarafından okulumuz 7.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon semineri verildi.

Etkinliklerle dolu dolu geçen seminere öğrencilerimizin beğenilerini ve katılımları görüldü.

Bizlerin davetine icabet ederek Kangal ilçesinde görev yapmasına rağmen okulumuza gelerek çocuklarımızı sevindiren kıymetli öğretmenimize

şükranlarımızı sunuyoruz.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

LGS İÇİN SON PROVA

May

İnce ziyaretlerinden dolayı Sayın ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Öner ARAZ ve Şube Müdürümüz Aytekin KARBEYAZ'a şükranlarımızı sunuyoruz.

May

23 nisan videolarımızı izlemek için tıklayınız.

Tübitak 2204b Diyarbakır Türkiye Finallerindeyiz

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİMİZ BAŞARI İLE TAMAMLANDI

Etkinliğimizi sadece kendi okulumuzda düzenlemek yerine ilçemizdeki tüm ortaokulların katılmasını sağladık.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinliğimize AFAD ekiplerimizde katkı sağladılar.

Sayın Prof. Dr. Nazan YALÇIN ERİK'e şükranlarımızı sunuyoruz.

OKUR YAZAR MISIN ? ETWINNING PROJESİ TAMAMLANDI

İbrahim Kader