Mrt

Okula ulaşım nasıl sağlanmaktadır ?

Okulumuz Altınyayla ilçe merkezine 13 km uzaklıkta bulunmaktadır. Ulaşım olarak günü belirli saatlerinde servis araçları bulunmaktadır. Ayrıca şahsi araçlar ile de ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca eski adıyla kürkçüyurt köyü yeni adıyla altınyurt mahallesi ana ulaşım yolları üzerinde bulunduğundan herhangi bir ulaşım problemi yaşanmamaktadır.

Mrt

Ortaokul ve İlkokul Düzeyi İçin ayrı binalar mı bulunmakta ?

Okulumuzda hem ilkokul hemde ortaokul seviyesinde aynı bina içerisinde eğitim verilmektedir

Mrt

Okulda tekli eğitim mi ? Yoksa Çiftli eğitim(sabahçı-öğlenci) mi verilmektedir ?

Okulumuzda tekli eğitim verilmektedir. Sabah saat 08.00- 15.00 arasında eğitimler verilmektedir.

Mrt

Okuluda etkin olan projeler ve yapılan etkinlikler, yarışmalar nelerdir ?

Okulumuzda uygulanan, katılım sağalanan etkinlikler

• Etwinning
  • Tübitak 4006 Bilim Fuarları
  • Tübitak 2204 Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Yarışmaları
  • Gençlik Projeleri Destekleme Programı (GPDP "Prof. Dr. Fuat SEZGİN Işığında Bilim Tarihine Yolculuk")
  • Teknofest ortaokul Düzeyindeki Yarışma Kategorileri
  • Sivas MEM Ortaokullar arası Robotik Yarışmaları
  • İl ve ilçe dzüeyinde yapılan yarışmalar
  • Ulusal düzeydeki tüm resim, şiir, kitap okuma, robotik yarışmaları

Okulunuzdaki akademik başarılar nelerdir?

Son 3 senedir artan nispette bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimiz ve Liselere Geçiş Sınavı sonucunda Fen Liseleri başta olmak üzere puanla öğrenci kabul eden Liseleri kazanan öğrencilerimiz bulunmaktadır.