Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ MEB SINAV TAKVİMİ

Ekm

Okulumuz Veli Toplantısı 24 Ekim Salı 2023 saat: 13.00 da yapılacaktır.

Ekm

Okulumuz bünyesinde 17 Ekim ve 20 Ekim tarihlerinde Doğal Afetler ve Yapay Zeka konulu bilim söyleşisi yapılacaktır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

OKULUMUZ BÜNYESİNDE YAZ TATİLİ SÜRECİNDE

- YAZ OKULU (5-6. Sınıf Öğrencilerine yönelik Matematik) 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacaktır.

-YAZ DYK (8.Sınıf öğrencilerine yönelik Matematik) 10  Temmuz Pazartesi günü başlayacaktır.

ARA TATİL - DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI

Okulumuz bünyesinde matematik ve ingilizce branşlarında ara tatil sürecinde destekleme ve yetiştirme kursları planlanmaktadır.

Kurslara katılmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları yapması gerekmektedir.

Ock

2-6 Ocak 2023 tarihleri arasında Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 1.dönem 2.yazılı sınavları 5-6-7. sınıflar için ortak olarak eş zamanlı uygulanacaktır.

Bu süreçte öğrencilerimizin devamsızlık yapmamaları önem arz etmektedir.

Kıymetli velilerimizin bu hususa önem vermelerini rica ediyoruz.

Öğrenci ve Velilerimizin Dikkatine !

Destekleme Yetiştirme Kurslarına Başvurular Hakkında

Okulumzda açılacak olan kurslar ile ilgili bilgiler https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx adresi üzerinden kişisel bilgileriniz ile giriş yaparak başvurularınızı yapabilirsiniz.

Ayrıca dyk hakkında bilgi almak ve başvuru konusunda destek almak için hafta içi mesai saatleri içerisinde okulumzu ziyaret edebilirsiniz.

NOT: taşımalı öğrencilerimiz planlaması hafta içi yapılacak olan destekleme ve yetiştirme kurs çıkışları hususunda kişisel çözümler üretmeniz beklenmektedir. Zira kurs çıkışlarında özel bir servis olmayacaktır.

Köprü 1 Denemesi Hazırbulunuşluk Sınavı 07.09.2021 Tarihinde

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen köprü projesi bu sene de aktif bir şekilde yürütülmeye başladı. Pandemi döneminde 8.sınıfa geçen öğrencilerimizin

hazırbulunuşluk düzeylerini öğrenmek amaçlı ilk deneme sınavı 07.09.2021 tarihinde yüzyüze yapıldı.

Ock

Türkü Gecemiz 16 Ocak Perşembe Günü Saat 18.00'da Yapılacaktır.

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu türkü gecemize davetlimizsiniz

Ara

"Prof. Dr. Fuat SEZGİN Işığında Bilim Tarihine Yolculuk" Projemizin Başlayacağı Tarih Belli Oldu.

Bütçe revizesinden başarılı bir şekilde geçerek sözleşmesi imzalanan porjemiz     1 Şubat 2020 ve 1 Mayıs 2020 tarihleri arasıda toplmda 3 ayda tamamlanacaktır.