Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt Ortaokulu

Adres
ALTINYURT MAH. MERKEZ KÜME EVLERİ ŞEHIT HASAN SUBAŞI KÜRKÇÜYURT ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 149 İÇ KAPI NO 4 ALTINYAYLA / SİVAS
Vizyon
Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulanan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir
Misyon
Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak. Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmak.
Başarılar
ETWINNING ULUSAL KALİTE ETİKETİ VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALAN PROJELERİMİZ OLMAKLA BİRLİKTE AKTİF OLARAK YÜRÜTÜLEN PROJELERİMİZ BULUNMAKTADIR.
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA TAM GÜN EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.
08.30-15.20
Araçla
Altınyurt Mahallesi No:100 Altınyayla
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sivas ili içeirisinde sınav ile alım yapan liseleri kazanan öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI ETWINNING PROJELERİ TÜBİTAK 2204B ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ TÜBİTAK 4004 - 4008 PROJELERİ
Proje Çalışmaları
Tübitak 4006 Bilim Fuarı kapsamında projeler yürtülmektedir. Etwinning Projeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı 2019-1 Özel Çağrı Gençlik Projeleri Destekleme Programı Kapsamında "Prof. Dr. Fuat SEZGİN Işığında Bilim Tarihine Yolculuk" Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS KAPSAMINDA OKUL EĞİTİMİ BAŞLIĞI ALTINDA SİVAS MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN AKREDİTASYONU KAPSAMINDA OKULUMUZ KABUL EDİLMİŞTİR.